SEND OS EN E-MAIL

[email protected]

Ring til os gratis på

80 20 06 07

back home

Luksuriøse formler beriget med argan- og kameliaolie.
Plejer håret og giver næring til huden.

Når dit hår bliver tørt og glansløst og din hud tør har det brug for pleje. Marvellous-serien indeholder argan- og kameliaolie i skønne formler til håret og kroppen. Argan- og kameliaolie er kendt for sine velgørende egenskaber. Dit hår plejes straks ud i spidserne, så det genvinder smidighed og blødhed - det stråler af skønhed. Din hud fugtes, får glans og bliver blødere.

GLANS OG BLØDHED TIL HÅRET OG HUDEN

fra formler beriget med olier af naturlig oprindelse

  • ARGANOLIE

    Arganolie hyldes som et mirakelprodukt i hele verden. Den velgørende olie udvindes traditionelt i Marokko og virker revitaliserende på hår og hud.

    ARGANOLIE

    Arganolie hyldes som et mirakelprodukt i hele verden. Den velgørende olie udvindes traditionelt i Marokko og virker revitaliserende på hår og hud.

  • KAMELIAOLIE

    Denne luksusolie udvindes af frø fra te-buske og er til vidunderlig gavn for både hår og hud.

TIPS

En hektisk og stresset livsstil kan gøre dit hår livløst og træt. Und dig selv et afslappende øjeblik, tag en pause fra dine hektiske rutiner og forkæl dig selv med produkter, der indeholder olier af naturlig oprindelse. For smukt hår, lækker hud, og mere velvære!

VORES DYRBARE FORMLER

Opdag hemmeligheden bag vores formler, og find de produkter, der passer bedst til dig.

Respons Body Marvellous Oils

Tør hud? Opdag Respons Body Marvellous Oils fra Garnier. Serien indeholder argan- og kameliaolie, to ingredienser, som begge er kendt for deres velgørende egenskaber. Prøv enten seriens fugtgivende bodylotion eller In-Shower Body Lotion, som hverken føles fedtet eller klistret.
Sortér efter