PRIVACY NOTICE - OPLYSNINGER OM PERSONDATA

1. Dataansvarlig

L’Oréal Danmark A/S, CVR no. 7071 0218, Havneholmen 25, 1561 København V, Danmark

2. Formål samt juridisk grundlag for databehandlingen

A. Produktanmeldelser

Formål. Ved at oprette et brugernavn kan du skrive en anmeldelse af produkterne på vores hjemmeside. Hvis du skriver en anmeldelse, vil dit brugernavn vil være synligt for alle besøgende, uanset om de er logget ind som brugere eller ej. Vi bruger din mailadresse til at kommunikere med dig omkring vedligeholdelsen af din profil eller eventuelle spørgsmål i forbindelse med dine anmeldelser. Eventuelle yderligere oplysninger (by, alder, hud- og hårtype) som du deler med os vil blive brugt til statistiske og analysemæssige formål og kan blive delt med de digitale bureauer som agerer på vores vegne.

Grundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål på grundlag af dit samtykke som du afgiver ved at oprette et brugernavn. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.


B. Konkurrencer på sociale medier

Formål. Vi bruger dine oplysninger (navn, adresse, mailadresse og telefon) til at registrere din deltagelse i konkurrencen og til at kontakte dig hvis du vinder eller hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din deltagelse.

Grundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål på grundlag af dit samtykke som du afgiver ved at tilmelde dig konkurrencen. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.


C. Produktprøver

Formål. Vi bruger dine oplysninger (køn, navn, adresse) til at sende dig de produktprøver du har anmodet om.

Grundlag. Vi bruger dine data til overnævnte formål på grundlag af dit samtykke som du afgiver ved at anmode om at modtage produktprøver. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.


3. Datamodtagere

Det nordiske Garnier brandteam vil administrere dine persondata som ikke vil blive delt med andre brands eller juridiske enheder. Vi kan gøre brug af eksterne bureauer som på vores vegne segmenterer og personaliserer kommunikationen rettet mod dig, men kun inden for rammerne af det eller de ovenfor angivne formål.

4. Overførsel til lande udenfor E.E.A og information om sikkerhed

Din data forlader ikke den Udvidede Europæiske Union.

5. Opbevaringsperiode

Persondata afgivet i forbindelse med vores nyhedsbrev, loyalitetsklub, forum, anmodning om prøver eller anmeldelser opbevares indtil du enten afmelder eller sletter din konto. Hvis du ønsker at fjerne dine indlæg eller anmeldelser, skal du gøre dette inden du sletter din konto.

Persondata indsamlet i forbindelse med konkurrencer på sociale medier vil blive slettet så snart konkurrencen er slut og vinderen er kontaktet.

6. Individuelle rettigheder og hvordan de udøves

  • Ret til indsigt

Du har ret til at anmode os om at oplyse hvilke persondata vi har registreret ved at sende en mail til [email protected]. Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares.

  • Ret til sletning

Du har ret til at få dine personoplysninger slettet hvis du tilbagekalder dit samtykke. Send en mail til [email protected] Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares. Bemærk, at hvis du tilbagekalder dit samtykke inden en hudkonsultation, vil konsultationen blive aflyst og din profil og/eller konto vil blive slettet.

Du kan altid afmelde dig fra vores nyhedsbreve gennem linket i bunden af alle mails.

  • Ret til dataportabilitet

Du har ret til at flytte, kopiere eller overføre dine data fra vores database til en anden (i henhold til eksisterende lovgivning). Hvis du ønsker, at gøre dette, skal du sende en mail til [email protected].  Du vil blive anmodet om at bekræfte din identitet før anmodningen besvares g bekæfte gennem oplysning af den mailadresse du brugte til at tilmelde dig, at du er den person du giver dig ud for at være. Vi vil sende dig en oversigt over de personoplysninger, som vi har registreret på dig via mail.

  • Ret til, at klage

Du kan kontakte Datatilsynet hvis du ønsker at klage ove vores behandling af dine data.

https://www.datatilsynet.dk/blanketter/om-anmeldelsessystemet/

7. Databeskyttelsesrådgiver (DPO) kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte vores nordiske Data Protection Officer på [email protected]


8. For yderligere oplysninger henvises til vores Privacy Policy som er tilgængelig her