<Tilbage til Hjem

VORES NUANCER

Blond HÅRfarve
Luk farvenuancen

8.0 Blond

Denne farve er designet til at være en naturlig og skinnende nuance som er nem at anvende. Farven er skabt med en mindre mængde af gule nuancer end normalt for at fremhæve de moderne, effektive og universelle nuancer. Ser smuk ud hele året. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

10.1 Meget Lys askblond

Skabt til at være en fin og kold meget lys blond, nærmest lys som sne. Den er den perfekte farve hvis du ønsker skønne kolde highlights. Ingen orange toner. Er også fantastisk smuk til blege hudtoner.

Luk farvenuancen

7.3 Mørk gyldenblond

Vores Starlight Blond kollektion. De første ægte lyse blonde nuancer som synligt forbedrer hårets kvalitet for at afsløre ultra intens glans. Kollektionens mørkeste farve. Den blev lavet for at afsløre kraften af gyldne reflekser for en ultra intens og skinnende blond. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

9.0 Lysblond

Udviklet til at være en strålende lys blond nuance med en smuk glans som er nem at anvende. Farven er skabt med en mindre mængde af gule nuancer end normalt for at fremhæve de moderne, effektive og universelle nuancer. Ser smuk ud alle sæsoner. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

10.0 Meget lysblond

Skabt til at være en fin og kold meget lys blond, nærmest lys som sne. Den er den perfekte farve hvis du ønsker skønne kolde highlights. Ingen orange toner. Er også fantastisk smuk til blege hudtoner. Perfekt til de første grå hår.

Luk farvenuancen

7.0 Mørkeblond

Denne farve er designet til at være en naturlig og strålende mørk blond nuance som er nem at anvende. Den er skabt med en mindre mængde af gule nuancer end normalt for at fremhæve de moderne, effektive og universelle nuancer. Ser smuk ud hele året. 100% dækning af grå hår.

BRUN HÅRfarve
Luk farvenuancen

6.0 Lysebrun

Denne er designet til at være en naturlig og jævn meget lys brun nuance som er nem at anvende. Farven er skabt med en mindre mængde af gule nuancer end normalt for at fremhæve de moderne, effektive og universelle nuancer. Matcher alle hudtoner. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

4.15 Ask Mahognibrun

Skabt til at være en elegant og kold mahognibrun. Perfekt til dig der ønsker en rig og harmonisk dyb farve som er smuk alle tider på året. Matcher alle hudtoner. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

6.3 Lys gyldenbrun

Udviklet til at være en overdådig og skinnende blød lysebrun nuance med strålende gyldne highlights. Vælg denne nuance hvis du vil friske din naturlige brune farve op. Får dig til at skinne hele året. Er også smuk til blege hudtoner. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

5.3 Gyldenbrun

Udviklet til at være en overdådig og skinnende blød brun nuance med strålende gyldne highlights. Vælg denne nuance hvis du vil friske din naturlige brune farve op. Får dig til at skinne hele året. Klæder også blege hudtoner. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

5.0 Brun

Udviklet til at være en fyldig brun farve som er nem at anvende og er perfekt til hver eneste dag. Skabt med en mindre mængde af gule nuancer end normalt for at fremhæve de moderne, effektive og universelle nuancer. Op til 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

5.5 Mahognibrun

Udviklet til at være en strålende og livlig mahognibrun farve med smukke og synligt skinnende rødbrune effekter. Vælg denne nuance hvis du ønsker at tilføje lidt varme nuancer og kant til din hårfarve. Perfekt til efteråret. 100% dækning af grå hår.

KOBBER HÅRfarve
Luk farvenuancen

7.40 Intens Kobber

Udviklet til at være en imponerende, dristig og rødlig kobberfarve med mørke blonde toner. Denne nuance er perfekt for alle moderigtige typer som vil skille sig ud. Er også smuk til blege hudtoner.

SORT HÅRfarve
Luk farvenuancen

1.0 Dyb Sort

Skabt som en kraftfuld dyb og intens sort farve der er perfekt hvis du vil have en dyb og skinnende farve. Smuk til brunt til mørkt hår. 100% dækning af grå hår.

Luk farvenuancen

3.16 Dyb violet

Udviklet til at være en dyb og fin nuance som er perfekt hvis du vil skille dig ud på en elegant og raffineret måde takket være de fine violette reflekser. Smuk til alle brunetter eller hvis du har mørkt hår. 100% dækning af grå hår.

RØD HÅRfarve
Luk farvenuancen

6.60 Intens Rød

Udviklet til at være en attraktiv, intens og livlig rød farve der er fyldt med glans. Passer også perfekt til blege hudtoner. En af de bedste farver hvis du vil skille dig ud. Dækker grå hår op til 100%.

Luk farvenuancen

6.66 Ekstra Dyb Rød

Med Olia gör oljor mycket mer än att bara vårda håret: De maximerar hårfärgningsprocessen. Oljorna för färgen djupt in i hårfibrerna utan någon hjälp av ammoniak.

SOPIIKO SÄVY MINULLE?

Löydä punaiset
sävyt, joiden avulla
saat parhaan lopputuloksen