3600541237971GarnierOlia55MahoganyBrown1473600541237971GarnierOlia55MahoganyBrown1473600541237971GarnierOlia55MahoganyBrown147

Garnier Olia 5.5 - Mahognibrun

Med Olia gør olier meget mere end bare at pleje håret: De maksimerer hårfarvningsprocessen.

Størrelse
1pcs

INGREDIENTS

 

Produktinformation

Garniers første hårfarve som er drevet af styrken fra olie
Med Olia gør olier meget mere end bare at pleje håret: De maksimerer hårfarvningsprocessen. Olierne fører farven dybt ind i hårfibrene uden brug af ammoniak.

Olia fra Garnier er en permanent hårfarve, som indeholder 60% olier i farvecremen, bl.a. naturlige blomsterolier. Når olie findes koncentreret i formlen, opnår den sit maksimale farveudtryk og bliver den nye hårfarveoplevelse.

Maksimal farvepræstation
Olia-farveresultatet er autentisk, nøjagtigt, enestående, ensartet og præcist og giver en fantastisk smuk og levende hårfarve, som holder længe.

Synlig forbedring af hårkvaliteten
Hårkvaliteten er synligt forbedret, håret får smidighed og glans. Det føles 35% blødere*. Olias system drevet af styrken fra olie gør det muligt for håret at bevare dets naturlige glans og glathed.

Optimal komfort til hovedbunden
Olia indeholder ingen ammoniak, og formlen med naturlige blomsterolier giver dig en optimal komfort til hovedbunden.

Unik sanseoplevelse
Den fløjlsbløde formel har en luksuriøs og diskret duft af blomster, der forvandler hårfarvning til et nyt skønhedsritual. Den dråbeformede flaske passer perfekt i hånden, og den fyldige creme blandes let og drypper ikke.

Efterbehandling, som nu giver 3 x mere glans
Den dejlige, silkebløde efterbehandling med solsikke- og kameliafrøolie rækker til flere behandlinger, plejer håret og bevarer det blødt – og giver nu 3 x mere glans*.

Denne nuance
Olia 5.5 – Mahognibrun er en smuk brun og mahogni hårfarve, som dækker grå hår 100 % og passer til naturligt blondt til dybt sort hår. Resultatet afhænger af din naturlige hårfarve. Hvis du vakler mellem to nuancer, når du skal vælge, hvilken hårfarve der passer til dig, så vælg den lyseste.

*Instrumentel test

Æsken indehoden
● 1 tube fremkaldercreme 60 g
● 1 tube farvecreme 60 g
● 1 Olia-påføringsflaske
● 1 tube med Silk & Shine-efterbehandling 54 ml
● Handsker
● Brugsanvisning