


Garnier Respons Oat Milk Delicacy Detangling Spray
Respons Oat Milk Delicacy varmebeskyttende balsamspray til børn og voksne.
INGREDIENTS
1161367 A - INGREDIENTS: AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, POLYSORBATE 20, GLYCERIN, COCO-BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PPG-5-CETETH-20, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT / OAT KERNEL EXTRACT, ORYZA SATIVA STARCH / RICE STARCH, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDE MEA, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, POLYQUATERNIUM-11, ACRYLATES COPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM / FRAGRANCE FIL C257045/1
Produktinformation
Respons Oat Milk Delicacy er beriget med riscreme og økologisk havremælk fra Finland og er specielt udviklet til normalt og fint hår. Resultat: Håret får næring uden at tynges ned og bliver lettere at rede ud. Håret beskyttes mod varme op til 230°C*, bliver smidigt og strålende samt enklere at style.
Miljømæssig og social påvirkning
Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.
Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas
Overordnet miljøpåvirkning
CO2-aftryck
g(1) ved brug
g pr. 10mL
Vandaftryk
(2) ved brug
pr. 10mL
Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.
Produktionsforhold
Fremstillet i Frankrig på en ansvarlig fabrik
Genvinding af affald :
Vedvarende energi :
Emballagens miljøpåvirkning
(4) (3):
(5) (4) :
Genopfyldelig eller genopladelig:
Produktets sociale påvirkning
Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.
Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.