SEND OS EN E-MAIL

[email protected]

Ring til os gratis på

80 20 06 07

Forvandl dit bad til et Respons
Moment med nærende hårmasker.

HVORFOR?

Jo længere dit hår vokser, jo mere er det udsat for ydre aggressioner: forurening, vejr eller føntørring. Efter du har anvendt af en hårmaske, vil dit hår være næret, skinnende og nemt at rede ud. Det er det ekstra boost som dit hår har behov for.

HVORDAN?

Du skal blot skifte balsammen ud med en hårmaske. Påfør masken i længderne, og lad den sidde i håret i kun 3 minutter.

HVORNÅR?

Anvendelse afhænger af dit hårs tilstand og længde. Anvend hårmasken mindst én gang om ugen, og oftere hvis du har langt, tørt eller skadet hår.

 • picto_1

  Vask med shampoo.

 • picto_2

  Påfør masken i hårets længder.

 • picto_3

  Lad den sidde i håret i kun 3

 • picto_4

  Skyl masken ud.

Dit eget Respons Moment

Du behøver ikke forlænge din baderutine for skabe tid til dig selv. Dit bad er det perfekte sted til at blive klar til dagen, og ved at give dette øjeblik lidt ekstra opmærksomhed, bliver både krop og sjæl helt klar til at stå overfor dagens udfordringer med hår der ser fantastisk ud.

Hår kan somme tider blive tørt og kedeligt og have behov for ekstra plejende behandling. Vores hårmaskers formler er berigede med gavnlige ingredienser for at give dit hår ekstra næring. Prøv vores 3-minutters masker med en af vores playlists på Spotify i baggrunden, og skab dit helt eget Respons Moment til lyden af alt fra fredfyldte Marokkanske fornemmelser til middelhavsstemning.

Respons Hårmaske

Sortér efter