SEND OS EN E-MAIL

[email protected]

Ring til os gratis på

80 20 06 07

back home

EN MYTEOMSPUNDEN OLIE MED TUSIND DYDER
OLIVENOLIE PLEJER

Hud og hår kan nemt blive tørt og påvirket. Respons har derfor udviklet Mythic Olive serien til ekstra tørt, overbehandlet hår. Med en legendarisk opskrift fra Middelhavet med jomfruolivenolie plejes dit hår fra rod til spids uden at tynges ned. Kropsplejeserien med samme navn til meget tør hud kommer som lotion og som kropsolie i sprayform og giver din hud næring og gør den blød.

TAG LIDT AF MIDDELHVAET MED IND I DIT BADEVÆRLSE

  • OLIVENOLIE

    Olivenolie fra middelhavsområdet er fuld af antioxidanter og plejer hår og hud. For et glansfuldt hår og hud, der ser friskere ud.

    OLIVENOLIE

    Olivenolie fra middelhavsområdet er fuld af antioxidanter og plejer hår og hud. For et glansfuldt hår og hud, der ser friskere ud.

TIPS

Den moderne livsstil, forurening og stres kan påvirke håret og huden og gøre det mat. Olivenolie har længe været en vigtig skønhedsingrediens for at give hår og hud friskhed og glød.

VORES DYRBARE FORMLER

Opdag hemmeligheden bag vores formler, og find de produkter, der passer bedst til dig.

Respons Mythic Olive

Respons Mythic Olive hårpleje fra Garnier indeholder jomfruolivenolie, en mytisk olie med utallige egenskaber, og er specielt udviklet til ekstra tørt hår, som er overbehandlet. Hårplejeserien plejer håret intenst og giver håret blødhed og nyt liv.

Sortér efter