Cleansing Milky Water Garnier Micellar

Opdag Micellar Cleansing Milky Water af Garnier til at rense, fjerne makeup, urenheder og forurenende partikler i en handling, samtidig med at fugte og berolige tørre og sensitive hudtyper.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYSORBATE 20, BETAINE, SODIUM POLYACRYLATE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PANTHENOL, ACRYLATES COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE FIL B229152/1

Produktinformation

RENSER, FJERNER MAKEUP OG BEROLIGER HUDEN MED EN VATRONDEL Med en vatrondel renser denne micellarvand huden, fjerner makeup, urenheder og forurenede partikler uden at gnubbe huden, samtidig med at fugte og berolige tørre, sensitive hudtyper. EN ANELSE MÆLK TIL AT FUGTE & BEROLIGE HUDEN Garnier kombinerer effektiviteten og friskheden af en micellarvand og rensemælk til sammen at fugte og berolige huden. MICELLERS KRAFTER De fanger urenheder på huden som en magnet, for en effektiv rens og fjernelse af makeup og skal ikke vaskes af efterfølgende. PASSER TIL ALLE HUDTYPER Takket være formlen, som er udviklet for optimal tolerance og komfort, passer den til alle hudtyper, også sensitiv hud. Indeholder ikke parfume.