BB Cream Desktop BB Cream mobile

BB Cream: Hvad er fordelen og hvorfor bør det være del af din rutine?

Der er ret gode chancer for at du har hørt om det, men ved du egentlig hvad BB cream bruges til? Denne fantastiske og alsidige creme blev oprindeligt udviklet til at berolige og beskytte huden efter kemiske peelinger. Efter man opdagede de mange fordele ved at anvende BB cream, hjalp skønhedseksperter med at gøre produktet tilgængeligt for alle, og siden da, er cremen kun blevet mere og mere populær. Hvis du vil vide mere om hvad dette produkt kan gøre for dig, skal du bare blive ved med at læse! 

BB Cream: Hvad er fordelene, og hvorfor bør det være en del af din rutine?

Hvad kan en BB cream?

BB creams kan indeholde mange forskellige aktive ingredienser. De mest anvendte er solfilter, C vitamin, hyaluronsyre og antioxidanter. Denne kombination betyder at ét enkelt produkt kan give fugt, en jævn og klar hudtone samt skjule små ujævnheder på huden. 

Hvorfor skal jeg bruge en BB cream?

Forskellige cremer kan fokusere på forskellige ting. Garniers Original All-in-One Perfecting Care BB Cream har en fugtgivende formel med vitamin Cg og mineralpigmenter for at booste hudens glød, beskytte mod UV stråler og give en mere ensartet hudtone. 

Hvordan skal jeg bruge BB cremen?

Det kommer an på hvad du vil have ud af produktet. Hvis du godt kan lide konceptet med kun at anvende ét enkelt produkt, så er BB cream en perfekt løsning som dagcreme og foundation med alle fordelene i ét produkt. Du skal blot rense dit ansigt, påføre en smule BB cream på hele ansigtet, smække en gang læbestift og mascara på, og så er du klar til at gå! Og hvis du har lidt mere tid, kan du bruge din BB cream som et let base før du fortsætter med din sædvanlige rutine.  

Hvad venter du på? Nu ved du lidt mere om BB cream. Kom i gang med at høste fordelene ved BB cream i dag.