Hårfarve Q&A

Coloration FAQ Article image

Hårfarve Q&A

Det er enkelt at anvende hjemmehårfarve. Æsken indeholder hvad du skal bruge, og brugsanvisningen giver instruktioner om hvordan du skal gøre, uanset om det er første gang du farver dit hår eller hvis der er behov for at farve udvoksningen.

Læs Mere
Brown Highlights Desktop

Hvad er brunette, og hvordan er det forskelligt fra mørkebrune hårfarver?

Du er ikke den eneste hvis du ikke er helt sikker på forskellen! Læs videre for at opdage mere om brunette og hvorfor det måske er det rigtige for dig.

Læs Mere
Chocolate Brown Hair MOBILE

Den chokoladebrune hårfarve er en fantastisk og trendy varm hårfarve som man bør prøve.

Find ud af hvorfor manien med den chokoladebrune hårfarve ikke ser ud til at stoppe! Opdag et stort udvalg af farver som passer til dig - fra silkebløde karamelfarvede nuancer til rige og mørke farver.

Læs Mere
Color at home Desktop

Sådan farver du hår derhjemme med vores trin-for-trin-guide for et fantastisk resultat

Vores simple guide viser dig hvordan man farver håret derhjemme med få, nemme trin. Lær om de rigtige produkter og metoder for at opnå fantastiske resultater og hår som ser sundere ud.

Læs Mere
/Oil based technology

Hvad er en oliebaseret hårfarve, og hvad er dets fordele når håret farves blond?

Hvad er en oliebaseret hårfarve, og hvorfor bør du anvende sådan en hvis du har mørkt hår men ønsker at farve det blond? Her er 3 fordele ved hårfarve som drives af kraften fra olie!

Læs Mere
OLIA MOBILE

Hvordan vælger du den rigtige farve med Olia? Følg disse 3 nemme tips

Vil du ændre hårfarve? For virkelig at få den der perfekte forvandling, er det vigtigt at vælge en Olia hårfave som komplementerer dig - og nærer dine lokker.

Read more

Den perfekte naunce bør altid være det perfekte match

Tag Color Match-quizzen som er udviklet af vores eksperter, og lad den guide dig til den hårfarve du har ledt efter. Du kan endda prøve den på!

Prøv det, elsk det, gentag

Vil du prøve før du køber? Ved at anvende augmented reality, lader vores Virtual Try On-værktøj dig prøve alle de farver du vil, uden forpligtelsen.

Lær at farve hår der hjemme

I denne video gennemgår Christine alle det du behøver for at få et fantastisk resultat med Olia - og undervejs giver hun dig sine egne tips og tricks.

GAR DK OLIA banner 950x534px

Sådan farver du håret og dækker grå hår derhjemme:

At farve håret hjemme er ikke så kompliceret som man kunne tro. Se vores guide som viser dig trin for trin hvordan du kan farve håret og dække grå hår derhjemme. Vores guide gennemgår alt du har behov for at vide for at sikre et fantastisk resultat.

GAR DK Nutrisse banner 950x534px