first fixed slider

Micellar water

Garnier er Danmarks mest solgte micellar-brand. Vi har skabt et sortiment af micellar water, der passer til alle hudtyper og behov – også den sensitive. 

Fælles for alle vores micellar vand er, at de er skabt med miceller, der tiltrækker snavs og makeup og efterlader en renset og silkeblød hud. 

Garniers ansigtsvand kan mildt og skånsomt fjerne makeup og rense huden. De er til dig, som ønsker et let anvendeligt produkt, der hurtigt og effektivt fjerner makeup og urenheder, samtidig med at din hud bliver renset og beroliget

Vores rensevand består af plejende formler, der kan bruges på alle områder af ansigtet, og du behøver ikke at skylle ansigtet efterfølgende. Du skal blot påføre produktet på en vatrondel eller lignende og rense huden. Resultatet er en behagelig, ren hud. 

 

Hvad er micellar water

 

Micellar water er et multifunktionelt renseprodukt til ansigtet, som både renser huden og fjerner makeup og urenheder på én og samme tid. Det gør din renserutine til en leg. 

Garniers Micellar Waters består af en micellær teknologi, der tiltrækker snavs og urenhuder som en magnet. Det gør det til en behagelig og blid måde at rense ansigtet og klargøre huden til dagen eller natten. 

 

 

Hvilken micellar water  skal jeg vælge?

  

Hos Garnier finder du et bredt udvalg af micellar rensevand. Du kan derfor være sikker på at finde dit perfekte match, som passer til netop din hud. 

Er du i tvivl om, hvilken rens du skal vælge? Hos Garnier guider vi dig til at finde den rigtige micellar water. Nedenfor finder du en introduktion til nogle af vores mest populære micellar rensevand.

INDHOLD

first fixed slider
first fixed slider