Hvor effektive er økologiske hudplejeprodukter?

Virker økologiske ingredienser overhovedet? Det lyder måske for godt til at være sandt at effektive produkter kan laves af ingredienser af naturlig oprindelse frem for i et laboratorie. Men kraftfuld hudpleje med certificerede økologiske ingredienser som er nænsomme for din hud eksisterer faktisk. Og hvordan kan det så være, spørger du måske?

Hvor effektive er økologiske hudplejeprodukter? Sandheden om naturlige ingredienser

Effektiviteten af et produkt kommer an på hvordan ingredienserne forarbejdes og hvordan formlen udvikles. At finde den korrekte balance af ingredienser i en formel kræver intens forskning. Dette gør sig også især gældende når der arbejdes med ekstrakter af naturlig oprindelse som i sig selv er komplekse og forskelligartede. 

Garnier har brugt mere 10 år på at finde leverandører og på at udvikle den rigtige kombination af økologiske ingredienser af naturlig oprindelse til den nye produktserie Garnier Bio. Hele serien, undtagen konjacsvampen, er COSMOS ORGANIC-certificeret af Ecocert Greenlife i overensstemmelse med COSMOS-standard(3). Hvert produkt er desuden omhyggeligt udviklet med en stjerneingrediens af naturlig oprindelse som passer hver sin hudtype.

økologisk æterisk citrongræsolie

Garnier Bio Fresh Lemongrass Purifying Gel Wash udnytter egenskaberne fra økologisk æterisk citrongræsolie for at rense normal til kombineret hud. Dampdestillation frigiver citrongræssets essens, og vores formel hjælper til at fjerne skidt, olie og rester af forurening fra huden. Hvis produktet anvendes sammen med vores naturlige konjacsvamp, hjælper den til at fjerne døde hudceller og sebum der har ophobet sig og som kan tilstoppe porer og forårsage urenheder.

Økologisk arganolie

Økologisk arganolie er nøgleingrediensen i den multianvendelige Rescue Balm fra Garnier Bio, som kan anvendes på hudområder som føles tørre og grove. Den omhyggelige udvindingsprocess bevarer de naturligt nærende egenskaber fra oliens fedtsyrer, og vores ultralette formel absorberes hurtigt samt efterlader huden næret og fugtet. 

Økologisk æterisk lavandinolie

Ved at tilføje denne ingrediens i en antirynke-ansigtscreme, har Garnier givet rampelyset til økologisk æterisk lavandinolie fra Frankrig. Garnier På 2 uger, får Bio Anti-Wrinkle Day Care huden til at se blødere ud(1) og føles opstrammet(2). Og så er det klinisk bevist at formlen booster cellefornyelsen.

Med planteingredienser og innovative formler som øjeblikkeligt giver resultater for din hud, viser produkterne fra Garnier Bio hvor effektiv økologisk certificeret hudpleje kan være. 

(1)For 79% af kvinderne. Egenvurdering, 52 frivillige.
(2)For 71% af kvinderne. Egenvurdering, 52 frivillige.
(3)Tilgængelig på http://COSMOS.ecocert.com