Thyme Desktop Thyme Mobile

3 fordele ved at anvende den naturlige ingrediens timian.

Du har sikkert smagt denne aromatiske krydderurt i nogle af dine yndlingsretter, men vidste du at timian også kan forvandle din hudplejerutine? Her er 3 grunde til hvorfor du bør tilføje et drys timian til din hudplejerutine.

Tid til smuk hud: 3 fordele ved at anvende den naturlige ingrediens timian.

1. Den har naturligt egenskaber som modvirker urenheder på huden.
At opnå en ren og flot hud kan være svært. Hvis din hud har tendens til urenheder og ønsker en hudplejerutine med ingredienser af naturlig oprindelse kan du eksempelvis kigge efter formler som indeholder timian.

2. Det er en fantastisk antioxidant
Grundet dens høje indhold af vitaminer er timian en naturligt kraftig antioxidant ingrediens. Antioxidanter, som bekæmper frie radikaler, er en afgørende del af dit hudplejearsenal som beskytter dig mod skadelige udefrakommende effekter.

3. Det er fremragende til at fjerne fedt
Timian er en naturligt balancerende urt, så det er særligt godt til at få fedtet hud til at makke ret. Store porer, skinnende hud og urenheder er almindelige problemer for fedtet hud, og timians medfødte evner hjælper til at bekæmpe alle tre på en naturlig måde. Det bedste sted at finde denne ingrediens er i din toner som er udviklet som et ekstra rensetrin til din hud, især når du har brugt makeup eller kraftige produkter. Timian giver din toner et ekstra boost uden at udtørre din hud. For at få følelsen af hud som er ren-men-ikke-ribbet, kan du gå efter Purifying Thyme Perfecting Toner fra Garnier Bio. Det er en økologisk certificeret toner som indeholder rensende timian. Toneren renser grundigt ved at fjerne snavs og rester på huden for at modvirke tilstoppede porer og mindske størrelsen på porerne for en jævn hudoverflade som ser sund ud.

Nu kender du alle timianens egenskaber, så er det ikke på tide at du tilføjer det til din hudplejerutine?