lemongrass desktop lemongrass mobile

Citrongræs og fordelen ved at have det som del af din hudplejerutine

Citrongræs anvendes ofte for at tilføje et pift til madlavning, men vidste du at det også kan anvendes på din hud med en fantastisk effekt? Alt fra renseprodukter til en foryngende nats søvn; læs mere her om hvordan du kan anvende denne ingrediens i din hudplejerutine

Hvad er citrongræs, og hvad er fordelen ved at have det som en del af din hudplejerutine?

Hvad er citrongræs?

På trods af navnet, er den aromatiske tropiske citrongræs på ingen måde i familie med citrusfamilien. Den friske og frugtagtige æteriske olie dufter af citron. Den kommer oprindeligt fra Indien og er et kraftfuldt ekstrakt som er kendt for dens mange anvendelsesmuligheder. Afstressning af krop og sjæl samt rensning af huden; der er ikke så få skønne hudpleje- og skønhedsfordele ved økologisk æterisk olie med *citrongræs*.

Takket være dens lækre, friske og lidt syrlige citrusduft, er økologisk citrongræsolie blevet et indlysende valg i skønhedsprodukter. Studier har påvist den beroligende effekt som aromaterapi med æteriske olier kan have på krop og sjæl. Og den fantastiske duft af økologisk æterisk citrongræsolie er en dejlig måde at få sanserne til at slappe af på og til at forkæle din hud. For at opleve kraften fra økologisk citrongræsolie selv, kan du prøve rensegel og balancerende ansigtscreme fra Garnier Bio.

5 fordele ved citrongræs

Reducerer overskydende olie
En af de bedste ting ved ved økologisk æterisk citrongræsolie er hvordan det hjælper til at reducere olier på huden og kontrollere at huden ikke skinner for meget. Den hjælper til at forebygge at olie ophober sig samt får huden til at trække sig sammen, så den olie der allerede er på huden reduceres og din hud får en smuk glød.

Bekæmper urenheder
I dag ved man at citrongræs har antibakterielle egenskaber samt modvirker svampeinfektioner. Som en del af en hudplejeformel, er det et fantastisk redskab til at bekæmpe urenheder samt til at holde huden ren.

Renser huden
Økologisk æterisk citrongræsolie har rensende egenskaber, hvilket gør det perfekt til hudplejeprodukter.

Neutraliserer frie radikaler
Antioksidanter hjælper til at neutralisere frie radikaler som skadelige for din hud. Som en naturlig antioxidant, er økologisk æterisk citrongræsolie også et forsvar i kampen mod frie radikaler og hjælper til at få huden til at se sund og frisk ud.

Fremmer en god nats søvn
Takket være dens beroligende og afslappende egenskaber, for ikke at nævne dens vidunderlige duft, kan økologisk æterisk citrongræsolie hjælpe dig til at glide ind i en rolig nats søvn. Og vi ved alle at vi har brug for vores skønhedssøvn!

Det bliver ikke meget bedre! Prøv at udnytte citrongræs’ fordele i din rutine for en renere og sundere hud i dag.