Hvad er en oliebaseret hårfarve, fordelen når håret farves blond?

Du kan ikke undgå at se at blond hår er højeste mode, og der er ingen tegn på at det ændrer sig lige foreløbig. Mange spekulerer på om man kanfarve sit hår blond, selv når ens naturlige farve er mørk. Det simple svar er ja, og vi vil her fortælle dig hvorfor oliebaseret hårfarve måske er en god allieret når du vælger atgå fra brunette til blondine.

Hvad er en oliebaseret hårfarve, og hvad er dets fordele når håret farves blond?

Hvad er oliebaseret hårfarve?

De gode nyheder er at der har været et kæmpe gennembrud inden for formler som er udviklet til atfarve mørkt hår blond: Og det gennembrud er permanent hårfarve som er drevet af kraften fra olie! Det har længe været kendt at planteolier er fantastiske til at pleje håret og fugte huden. Hårfarver fra Olia, benytter ODS-teknologi, Oil Delivery System, der er baseret på kraften fra olie og som hjælper med at booste farvningsprocessen. Og så indeholder Olia ikke ammoniak for en behagelig duft. Den særlige ODS-teknologi som anvendes til oliebaserede hårfarver betyder at du stadig kan forvente den samme kratfige farve.

3 fordele ved at anvende oliebaseret hårfarve til at farve håret blond

  • Du slipper for den stærke lugt af ammoniak samtidig med at ODS-teknologien hjælper til at booste farvningsprocessen.og giver en fantastisk smuk glans. Olias nærende formler forbedrer hårets synlige kvalitet og gør det blødt og levende at se på.
  • At farve dit hår blond med en oliebaseret formel som Olia er en behagelig sensorisk oplevelse. Ingen lugt af ammoniak - til gengæld får du en delikat duft af blomster. En fløjlsblød cremet tekstur som ikke drypper sikrer en farvningsprocess som ikke sviner, og Olias dråbeformede påføringsflaske passer lige ned i hånden og gør præcis påføring nemmere.
  • Olias maksimale farvepræstation giver en effektiv dækkeevne, selv når du går fra en mørk hårfarve til blond, og den dækker samtidig op til 100% grå hår.

Så selv hvis du har mørkt hår, kan du bare vælge den farve du ønsker, tag din Olia og glæd dig til en strålende og ny blond udgave af dig.

Den perfekte naunce bør altid være det perfekte match

Tag Color Match-quizzen som er udviklet af vores eksperter, og lad den guide dig til den hårfarve du har ledt efter. Du kan endda prøve den på!

Prøv det, elsk det, gentag

Vil du prøve før du køber? Ved at anvende augmented reality, lader vores Virtual Try On-værktøj dig prøve alle de farver du vil, uden forpligtelsen.