Sådan farver du hår derhjemme med vores trin-for-trin-guide

Spekulerer du over hvordan du farver hår i en farve som inspirerer dig? Det kan være skræmmende, men der er ingen grund til at tøve med at farve håret derhjemme hvis du blot følger disse simple tips trin for trin så du kan opnå en fantastisk hjemmehårfarvning.

Sådan farver du hår derhjemme med vores trin-for-trin-guide for et fantastisk resultat

Start med at finde det rigtige produkt
Der er nogle fabelagtige farver tilgængelige: Olias oliebaserede formel er uden ammoniak for en behagelig duft, og formlen med naturlige blomsterolier giver dig en optimal komfort til hovedbunden.
Color Sensation-serien giver resultater som ser naturlige ud, mens Nutrisse er beriget med olier af naturlig oprindelse.  og formlen med naturlige blomsterolier giver dig en optimal komfort til hovedbunden.

Forberedelse er vigtig
Før du starter, bør du have alt klar ved hånden. Sørg for at dine handsker og eventuelle redskaber står så du kan nå dem. Tag en gammel t-shirt på, eller tag et gammelt håndklæde over skuldrene for at beskytte dit tøj, og beskyt også overfladerne i badeværelset. 

Lige efter bogen
Husk at udføre en allergitest 48 timer inden du farver håret. Når du er klar til at starte, skal du følge instruktionerne nøje. Hvis der står at farven skal sidde i håret i 20-25 minutterm skal du ikke vente 40 minutter i håbet for at opnå en endnu rigere resultat, da dette kan skade dit hår. Og husk at det er vigtigt at påføre farven omhyggeligt for en balanceret dækning over hele håret.

Plej dit hår efter farvning
Undgå at vaske håret med shampoo i 2 til 3 dage efter hårfarvningen. Dette lader farven låse sig fast til hårfibrene, så farven holder længere. Når du skal vaske håret, bør du anvende produkter der er udviklet til farvet hår. Hvis du har valgt en farve der er meget lysere end din oprindelige farve, kan du anvende en farvetoner for at undgå uønskede orange eller gule undertoner.

Sådan farver du håret og får fantastiske resultater
Som du har set, kan du sagtens farve dit hår derhjemme så længe du følger vores simple trin. Når du er væbnet med den rigtige hårfarve og nogle nærende produkter for at pleje dine lokker efterfølgende, er du klar til at tage springet på ingen tid!