Cornflower Desktop Cornflower Mobile

Hvad er kornblomst, og fordelen for en renere hud som ser sund ud?

Du kender måske bedst kornblomst for dens flotte blå blomster, men det har vist sig at den kan meget mere end at være smuk at kigge på. Blomsten har nogle meget effektive egenskaber for hudpleje. Derfor anvender produkterne fra Garnier Bio økologisk kornblomstvand i dens beroligende micellar water. Læs mere om fordelene ved økologisk kornblomstvand og hvorfor du bør prøve en micellar water som indeholder denne kraftfulde ingrediens.

Hvad er kornblomst, og hvad er dens fordele for en renere hud som ser sund ud?

Hvad er kornblomst?

Kornblomst er en beroligende ingrediens som er udvundet fra de slående blå blomster, og deres beroligende egenskaber gør dem til et perfekt valg til alle hudtyper. Ingrediensen er også kendt for at føles rar på trætte øjne og giver derfor en behagelig og beroligende oplevelse til at slutte dagen af på. 

3 fordele ved kornblomst

Beroliger og får sensitiv hud til at føles behagelig

Økologisk kornblomstvands særlige egenskab er at den hjælper med at berolige huden og efterlader den opfrisket med en dejlig glød. Og så efterlader den ikke en fedtet følelse på huden samt føles behagelig og beroligende på hud som har været udsat for sol. 

Afhjælper trætte øjne

Føles dine øjne trætte sidst på dagen eller efter for meget tid foran skærmen? Huden omkring dine øjne er særligt skrøbelig og sårbar overfor skader hvis man gnider for kraftigt, fra makeup og fra forurening. Fordi økologisk kornblomst har beroligende egenskaber, er produkter med denne økologiske ingrediens fantastisk til det sarte øjenområde. Læg et vatrondel som er fyldt med Garnier Bio Micellar Water med kornblomstvand på øjenområdet i nogle sekunder for at hjælpe til at opnå et naturligt og strålende look.

Fjerner nænsomt skidt og renser huden

Når man er træt, kan man hurtigt komme til at glemme at fjerne sin makeup, og det kan nogle gange være svært at få af. Prøv at anvende micellar water som makeupfjerner for nænsomt at rense samtidig med at du beroliger din hud. Micellar water indeholder miceller som er nogle kloge små partikler der fungerer som magneter. Når de anvendes sammen med beroligende kornblomstvand, fanger micellerne urenheder og løfter snavs fra huden. Derfor kan en micellar water hjælpe med at berolige huden efter en lang dag.
Micellar water med kornblomstvand har eksisteret i skønhedsverden i nogle år, men mange af os har endu ikke udnyttet dens egenskaber. Det er en fantastisk og mildt rensende makeupfjerner, men den er også så meget mere end det. Micellar water med kornblomstvand er nærmest et alt-i-én-hudplejeprodukt: Det er en makeupfjerner, ansigtsrens og toner i én. Og det er ikke nødvendigt at rense huden efter du har anvendt micellar water - du er sådan set klar til din skønhedssøvn med det samme. Kan det blive meget bedre?