Argan Desktop Argan Mobile

3 måder du kan anvende arganolie i din hudplejerutine

Med mindre du har været på silent retreat det sidste lange stykke tid, har du sikkert hørt en ting eller to om økologisk arganolie. Olien udvindes fra kernerne fra det Marokkanske argantræ og er fra naturens side beriget med E vitamin, hvilket gør det til en optimal ingrediens i enhver nærende creme. Her er tre nemme måder du kan hjælpe din hud til at få en sund glød ved at tilføje arganolie i din hudplejerutine.

3 måder du kan anvende arganolie i din hudplejerutine - og dens fordele

1. Fugt om natten

Fugtgivende pleje er sikkert allerede en del af din daglige rutine, så hvis du vælger en formel som er fuld af økologisk arganolie, er det en nem måde at give din hud et ekstra næringsboost. Hvis du har tør eller sensitiv hud, kan du kigge efter produkter med ingredienser af naturlig oprindelse, som eksempelvis Garnier Bio Rich Argan Nourishing Moisturiser der er en ansigtscreme som fugter i op til 48 timer(1) for en øjeblikkeligt næret og blød hud.

2. Fugtet og frisk huden hele dagen

Uanset om det er solens stråler, luften i byen eller den hårde vind, så kan din hud virkelig tørre ud i løbet af dagen. En ansigtsmist er en nem og bekvem måde at give din hud fugt samt en dugfrisk og naturlig glød når du er på farten. Garniers Rich Argan Nourishing Mist er en skøn måde at holde tør hud fugtet hele dagen - og det bedste er at den kan påføres ovenpå din makeup! 

3. Pleje og næring

Nogle gange har din hud brug for lidt mere pleje end normalt. Hvis din hud føles lidt tør og grov, kan du give den intens næring med Garnier BIO Rich Argan Multi-Use Rescue Balm. Påfør den multianvendelige Rescue Balm på ansigt, krop eller hænder, og lad den rige og nærende balm berolige og nære din hud.  

Hvad end din hudplejerutine består af, så findes der en måde du kan tilføje økologisk arganolie til den. (1)Instrumentel test, 24 kvinder.