Dealing with blackheads DESKTOP   Dealing with blackheads MOBILE

Sådan håndterer du hudorme. Følg vores femtrinsguide

Alle med undtagelse af nogle ekstremt heldige ved hvad hudorme er, de små sorte prikker som kendetegner tilstoppede porer. Findes der nogle skønhedsrutiner eller hudplejeprodukter som faktisk kan håndtere hudorme? Det gør der bestemt, læs videre for at lære mere.

 

Sådan håndterer du hudorme. Følg vores femtrinsguide for at holde hudormene i skak.

Alle med undtagelse af nogle ekstremt heldige ved hvad hudorme er, de små sorte prikker som kendetegner tilstoppede porer. Findes der nogle skønhedsrutiner eller hudplejeprodukter som faktisk kan håndtere hudorme? Det gør der bestemt, læs videre for at lære mere.
- Tag din renserutine alvorligt
- Eksfolier hver uge
- Gå målrettet løs på problemområderne med plaster eller strips specielt udviklet til hudorme
- Vælg naturligt olieabsorberende ingredienser
- Vælg en sund livsstil

Sådan håndterer du hudorme

Trin 1: Rengør huden omhyggeligt 
En god ansigtsrens mindsker fremkomst af nye hudorme og gør de eksisterende mindre fremtrædende fordi renseproduktet fjerner olier som kan tilstoppe porerne. Vælg en ansigtsrens til fedtet hud, som Garnier Plus Active Cleansing Gel. Anvend ansigtscremen dagligt inden du går i seng for at rense huden for dagens smuds og forurening.

Trin 2: Prøv en scrub en gang om ugen
At eksfoliere kan hjælpe huden med at få nyt liv og holde de olieproducerende kirtler i balance. Vælg produkter specielt rettet mod hud som let får hudorme. Prøv dem som indeholder eksfolierende ingredienser som perlit eller LHA, eller antibakterielle ingredienser som salicylsyre. Disse ingredienser passer ekstra godt til problemhud. At eksfoliere huden en gang om ugen kan fjerne overflødigt talg eller ansamling af smuds i porerne, samt give huden næring og nyt liv. Prøv Garniers Pure Active Peel Off ansigtsmaske og oplev forskellen.

Trin 3: Strips eller plaster mod hudorme
Garnier Pure Active Strips er perfekte for at komme af med hudorme på afgrænsede områder. Desuden er de vældig tilfredsstillende at anvende. Men husk at strippene kun modvirker symptomerne. Hvis du vil til bunds i problemerne må du skaffe dig en ordentlig hudplejerutine.

Trin 4: Produkter som indeholder kul 
En ansigtsmaske eller et eksfolierende produkt som indeholder kul og er specielt udviklet til hud som let får hudorme absorberer overflødigt fedt og gør din hud ren og frisk. Med Med Pure Active 3 in 1 Charcoal får du en ansigtsmaske som rengør huden og har en let eksfolierende effekt. 
Ingrediensen af naturlig oprindelse i Pure Active renser effektivt. Den virker på samme måde som en magnet som trækker urenheder fra dine porer og er især effektiv mod urenheder, bumser og hudorme.

Trin 5: Foretag nogle enkle livsstilsændringer
Til slut et tip du sikker har hørt mange gange før, men som tåler gentagelse: Beskyt dig selv mod solen og få rigeligt søvn for at forbedre hudens sundhed.

Hvad forårsager hudorme?

Der findes en enkelt årsag til hudorme: Talg, den naturlige olie som kroppen udvikler for at gøre huden smidig, stærk og fugtig. Problemet opstår når porerne blokeres og olien ikke kan komme ud. Den samles da i porerne og danner en lille prop, sædvanligvis kaldet hudorm. 

Hvis du har en hudorm kan du måske blive fristet til at klemme den ud, men hvis du gør det risikerer du at få ar og forværre problemet. Følg i stedet femtrinsguiden oven for og tag kontrollen over hudormene.