OLIA DESKTOP OLIA MOBILE

Hvordan vælger du den rigtige farve med Olia? Følg disse 3 nemme tips

Skal du skifte hårfarve? Der er en hel verden af farver at vælge mellem. Hvis du ønsker en hårfarve som nærer samtidig med at den farver, bør du tage et kig på hårfarverne fra Olia. Der er mange farver at vælge mellem - fra meget lys blond til dyb sort - så her kan du læse mere om hvordan du finder dit perfekte match.

Hvordan vælger du den rigtige farve med Olia? Følg disse 3 nemme tips

1. Kend din hudtone
Hudtonen er vigtig når det kommer til at vælge en ny hårfarve som matcher dig. Hud med varme undertoner passer godt til bløde karamelfarver og jordfarver. Det kan eksempelvis være kobber, honningblond eller mørk kastanjebrun. Hvis din hud har kolde undertoner, vil det typisk være bedre at gå med askblond samt brune og røde farver med lilla undertoner.
 
2. Fremhæv dine øjn
Man siger jo at øjnene er sjælens vindue, så sørg for at de bliver fremhævede. Har du grønne øjne, vil de stå helt fantastisk frem hvis du får knaldrød hårfarve, mens en karamelblond farve fremhæver blå øjne på en vidunderlig måde. 

 
3. Match din stil
Din hårfarve er en forlængelse af din personlighed, så tag endelig en dristig farve hvis det passer til dig! Instruktionerne til Olias hårfarver er simple at følge, så du kommer til at få et vildt violet eller rigt rødt look. 

Fortæl os om dit hår

Tone, nuance, grå hår der skal dækkes? For at sikre at vi giver dig det bedste match, skal vi vide nogle ting. Få vores bedste anbefalinger.

Hvilket look er du på udkig efter?

Fortæl os hvad du ønsker for dit nye look. Uanset om du ønsker en radikal ændring eller ønsker at opfriske din nuværende farve, er der en farve fra Garnier der passer til dine behov.

Prøv vores skræddersyede farver

Vi vil give dig et udvalg af farver som anbefales til dig af vores hårfarvningseksperter som passer til dine behov. Anvend derefter den nyeste teknologi for virtuelt at se hvordan farverne ser ud live, og vælg din favorit.