Har dit blonde hår fået en gul undertone? Følg vores råd!

Uanset om det er på grund af overdreven hårvask, ophobning af produkt eller ydre faktorer, så kan blond hår ofte få uønskede orange og gule toner. Her kan du læse hvordan man kan ordne dette problem.

Har dit blonde hår fået en gul undertone? Er du ikke sikker på hvordan du skal odrne det? Følg vores råd!

Beskyttelse
Når dit blonde hår får et gulligt skær, er en af de helt store syndere udefrakommende faktorer. Det er især noget man ser efter sommeren når dit hår har været udsat for UV-stråler og klor. For at undgå det frygtede gule hår, kan du tage en hat på når du solbader og en badehætte når du er i vandet. Husk også at anvende et varmebeskyttende produkt når du anvender stylingredskaber med varme. Dette vil sikre at dine farvede lokker fortsætter med at fremstå livlige og er bedre beskyttede. 

De rigtige produkter
En anden måde at modvirke den gule effekt i blonde hårfarver er ved at neutralisere den med en silver/purple shampoo som indeholder lilla pigmenter.

Farvning
Hvis ikke du har naturligt lyst blond hår, bliver du måske nødt til at afblege lokkerne for at opnå den ønskede nuance. Dette er en overgangsfarve fra din nuværende hårfarave og gør håret gulligt. Du skal finde det rigtige produkt og den rigtige påføringsmetode for at undgå at den gule pigmentering forbliver i håret. Sørg for at undersøge hvilket produkt og hvilken metode der er bedst til dig ved at sammenligne din naturlige base med den blonde farve der vises på pakken med afblegningsproduktet. Ask- og platinfarver er særligt gode til at neutralisere gullige toner, men uanset hvilken farve du vælger, skal du sørge for at følge instruktionen omhyggeligt. 

Hårmaske med farvepigmenter
Køb en hårmaske som indeholder farvepigmenter i en kold tone for at minimere gule toner og tilføje ekstra glans. En håmaske med farvepigmenter kan dæmpe orange og gule nuancer i håret samtidig med at den giver en fantastisk næring og plejer håret grundigt. Faktisk så er denne slags hårmaske ekstremt gavnlig for at sørge for at dine lokker er i tip top stand, uanset om håret er farvet eller ej.  

Det vil altså sigel, at hvis dit blonde hår begynder at få gule toner, er der ingen grund til at panikke. Der er masser af muligheder for at du kan genskabe en gylden blonde farve i håret på ingen tid.