Garnier Fructis Hair Food Papaya MaskGarnier Fructis Hair Food Papaya MaskGarnier Fructis Hair Food Papaya Mask

Garnier Fructis Fructis Hair Food Papaya

Mere end hårpleje, det er mad til håret

INGREDIENTS

1199806 D2 – INGREDIENTS: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT / PAPAYA FRUIT EXTRACT, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, SALICYLIC ACID, CARAMEL, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, PARFUM /FRAGRANCE FIL C212870/1

Produktinformation

Opdag den første multibrug hårmaske med formel af 98% naturlig oprindelse, beriget med papaya for at nære skadet hår. Dens smeltende tekstur optages øjeblikkeligt, som om det bliver ’spist’ af håret. 3 forskellige måder at bruge det på – som en balsam, som en maske eller som en leave-in – og kun med ét resultat: næret og styrket hår! 96% bionedbrydelig vegansk formel* JA, det er vegansk formel*, 96% bionedbrydelig formel**, dermatologisk testet og lavet med planteolier. Produceret i en fabrik der forpligter sig til bæredygtig udvikling: mindre udledning af CO2, mindre vandforbrug, mindre produktion af affald (opdag vores fabrikkers præstationer på garnier.com). JA, den er fri for silikone, for et hår der føles naturligt. Få hår der ser sundere ud! 3 forskellige måder at nære det mest tørre hår 1. Som en balsam: påfør på vådt hår for øjeblikkeligt at nære & vikle håret ud, uden at tynge det ned. 2. Som en maske: påfør på vådt hår, lad sidde i 3 minutter og rens grundigt for intensivt at nære dit tørre hår. 3. Som en leave-in: på vådt eller tørt hår, påfør en smule på længderne. Dit hår er intenst næret og blødere i længere tid. Skyl straks med rigeligt vand ved kontakt med øjnene. *Vegansk formel: indeholder ikke ingredienser eller biprodukter af animalsk oprindelse. **Som pr. OECD 301 eller tilsvarende test.

Miljømæssig og social påvirkning

Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.

Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas

Overordnet miljøpåvirkning

CO2-aftryck

g(1) ved brug

g pr. 10mL

Vandaftryk

(2) ved brug

pr. 10mL

Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.

Produktionsforhold

Fremstillet i Tyskland på en ansvarlig fabrik

Genvinding af affald :

Vedvarende energi :

(3)

Emballagens miljøpåvirkning

% pap/papir FSC- eller PEFC-certificeret:

(4) (3):

(5) (4) :

Genopfyldelig eller genopladelig:

Produktets sociale påvirkning

Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.

Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.