Honey conditionerHoney conditionerHoney conditioner

Garnier Respons Honey Treasures Styrkende Balsam

Styrke, pleje og beskyttelse til skrøbeligt og slidt hår.

INGREDIENTS

 

Produktinformation

Styrker, plejer og beskytter Garnier Respons Honey Treasures styrkende balsam til skrøbeligt og slidt hår indeholder honning samt royal jelly- og propolisekstrakt.  Balsammens lette og cremede formel har plejende og beskyttende egenskaber og hjælper til at reparere håret helt ud i spidserne. Resultat Håret bliver let at rede ud og plejes. Det bliver bedre beskyttet, og det styrkes og repareres. Håret bliver mere modstandsdygtigt og glansfuldt. Det føles blødt og stråler af skønhed. Anvendelse Påfør balsammen i vådt hår efter hårvask med shampoo, lad virke lidt og skyl ud.  Må ikke indtages. Opbevares utilgængeligt for børn. Skyl straks ved kontakt med øjnene.

Miljømæssig og social påvirkning

Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.

Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas

Overordnet miljøpåvirkning

CO2-aftryck

g(1) ved brug

g pr. 10mL

Vandaftryk

(2) ved brug

pr. 10mL

Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.

Produktionsforhold

Fremstillet i Polen på en ansvarlig fabrik

Genvinding af affald :

Vedvarende energi :

(3)

Emballagens miljøpåvirkning

% pap/papir FSC- eller PEFC-certificeret:

(4) (3):

(5) (4) :

Genopfyldelig eller genopladelig:

Produktets sociale påvirkning

Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.

Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.