Cleansing Water for Dry and Sensitive Skin Garnier Micellar

Opdag Garnier Micellar Cleansing Water med micellær teknologi, som tiltrækker snavs som en magnet! En rensevand til tør og sensitiv hud, som enkelt og behageligt fjerner makeup og rengør huden.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, GLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE FIL B231540/0

Produktinformation

Opdag et renseprodukt med miceller, som tiltrækker snavs som en magnet, Garnier Micellar Cleansing Water – rensevand til tør og sensitiv hud. Hvem passer den til? Micellar-rensevand passer til dig med tør og sensitiv hud, som ønsker et effektivt, hurtigt og let anvendeligt produkt, som renser huden og fjerner makeup på én gang. Hemmeligheden Garnier Micellar-rensevand med miceller, som tiltrækker snavs som en magnet, er en utrolig enkel og behagelig måde at fjerne makeup og rense huden på. Formlen er beriget med fugtgivende glycerin og kan anvendes på alle områder af ansigtet (ansigt, øjne, læber) – du behøver ikke engang at skylle den af efterfølgende. Og resultatet? Resultatet er en renset hud, som føles behagelig. Anvendelse Påfør på ansigt, øjne og læber med vatrondeller. Skal ikke skylles af. Størrelse Maxiformat 400 ml. Uden parfume. Testet under oftalmologisk og dermatologisk kontrol.