Tissue Mask Super Hydrating & Energizing Mask Garnier Moisture Bomb

En fugtbombe for din hud.

1 pcs

Produktinformation

Giv din hud lidt ekstra omtanke med en ansigtsmaske!
Garnier Tissue Mask Moisture Bomb Super Hydrating & Energizing ansigtsmaske fugter huden intensivt og giver glød.

Hvem passer den til?
Ansigtsmasken passer til dig, som har meget tør, livløs og træt hud, og som ønsker en effektiv løsning til at tilføre fugt til huden og få den til at føles revitaliseret.

Hemmeligheden
Denne nye tissue-maske er en innovation fra Asien og virker som en fugtbombe. På bare 15 minutter fugter den huden intensivt. Vævet i tissue-masken er imprægneret med en fugtgivende formel, som indeholder ginseng, hyaluronsyrederivat og et fugtgivende serum.

Virkning
Når masken lægges på ansigtet fungerer den som et frugtkompres, som fordeler serum til huden og umiddelbart får den til at føles beroliget. Masken påføres og fjernes let og du kan uden problemer bevæge dig rundt med den på.

Anvendelse
1. Fold masken ud. Læg masken forsigtigt på dit rengjorte ansigt med den hvide side nedad mod ansigtet. Den blå beskyttelses¬film skal være opad og synlig.
2. Træk beskyttelsesfilmen af.
3. Tilpas masken til ansigtskonturerne. Lad virke i 15 minutter. Den sidder perfekt fast, så du kan bevæge dig, som du ønsker.
4. Træk masken af. Massér blidt eller brug en vatrondel til at fjerne overskydende produkt.

Størrelse
1 maske
Elsket af brugere - 9/10 medlemmer anbefaler Moisture Bomb Tissue Mask baseret på 2500 testende buzzadorer i hele norden.
Egnet til sensitiv hud
Testet under dermatologisk kontrol