Garnier SkinActive Vitamin C serum cream 50ml bottle frontGarnier SkinActive Vitamin C serum cream 50ml bottle frontGarnier SkinActive Vitamin C serum cream 50ml bottle front

Garnier SkinActive Vitamin C 2-in-1 Brightening Serum Cream

Glødgivende serum, koncentreret med 20% serum som er beriget med C-vitamin*. 2-i-1 hudplejeprodukt.

PRODUKTINFORMATION

Garnier SkinActive Vitamin C 2-in-1 Brightening Serum Cream er et 2-i-1 hudplejeprodukt, koncentreret med 20% serum der er beriget med C-vitamin*. Denne serumcreme fungerer som et serum og fugter samtidig huden som en creme. Formlen er beriget med C-vitamin* og Super-Citrus. Inden for hudpleje, er C-vitamin kendt som en ingrediens der hjælper med at give huden glød og reducere mørke pletter. Super-Citrus er en fornybar ingrediens som er kendt for at gøre hudtonen mere strålende. Garnier SkinActive Vitamin C 2-in-1 Brightening Serum Cream er velegnet til alle hudtyper, selv sensitiv hud**. Testet under dermatologisk kontrol.

*Vitamin C = Vitamin C-derivat
**Sensitiv hud kan vise tegn på ubehag som stramhed og rødme.

Miljømæssig og social påvirkning

Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.

Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas

Overordnet miljøpåvirkning

CO2-aftryck

g(1) ved brug

g pr. 10mL

Vandaftryk

(2) ved brug

pr. 10mL

Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.

Produktionsforhold

Fremstillet i Tyskland på en ansvarlig fabrik

Genvinding af affald :

Vedvarende energi :

(3)

Emballagens miljøpåvirkning

% pap/papir FSC- eller PEFC-certificeret:

(4) (3):

(5) (4) :

Genopfyldelig eller genopladelig:

Produktets sociale påvirkning

Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.

Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.