ALOE VERA BEROLIGER OG KØLER

aloevera

ALOE VERA KAN UDVIRKE MIRAKLER

Kan du huske første gang, du smurte aloe vera-gel på din solskoldning? Der er ikke noget, der føles helt lige så forfriskende. Aloe vera-planten er en sukkulent, hvilket betyder, at den lagrer vand i bladene og kan få nok væske i tørt vejr ved at lukke porerne, så den ikke mister fugt. Aloe vera-gel, som kommer fra bladene, forsegler også fugten, og er en naturligt beroligende ingrediens.

ALOE VERAS BEROLIGENDE EGENSKABER

ALOE VERA BEROLIGER HUDEN
Gelen, som lagres i aloe vera-plantens blade, indeholder glycoproteiner, som har beroligende egenskaber. I aloe vera findes også polysakkarider, som har genopbyggende egenskaber.

ALOE VERA GIVER FUGT
Aloe vera-gel er både beroligende og fugtgivende. Påfør gelen i ansigtet for en afslappende og fugtgivende maske.

ALOE VERA-GEL HAR ANTIBAKTERIEL VIRKNING
Aloe vera-gel indeholder et antibakterielt stof, som gør den velegnet som barberskum eller -gel. Den er også effektiv som øjenmakeupfjerner, især hvis man har sensitiv hud

aloevera2
aloevera3

ALOE VERA BLEV TILBEDT AF EGYPTERNE

De gamle egyptere kaldte aloe vera for 'udødelighedsplanten'. Den sås på stenudskæringer og var blandt de mange gaver, som blev givet til afdøde faraoer for at følge dem på deres rejse til underverdenen.

UDTRÆK ALOE VERA-GEL DIREKTE FRA PLANTEN

En enkel måde at udtrække kølende ren aloe vera-gel på er ved at trække bladet af en aloe vera-plante, skære det op på langs kanten og så skrabe gelen ud med en ske.

aloevera4