first fixed slider

EN MAROKKANSK NØD MED ÆLDGAMLE EGENSKABER

argan1

ARGANOLIE ER RIG PÅ FORDELE

Argantræet er en fjern slægtning til mandlen og vokser kun i Marokko, hvor det har været elsket og spist siden Berberne første gang krydsede de øde sletter. Arganolie har en dejlig nøddeagtig smag og ud af andre naturlige olier har arganolie et af de højeste indhold af antioxidanten E-vitamin. Ligeledes er arganolie rig på fedtsyrer og squalen.

ARGANOLIE: TERAPI I EN FLASKE

ARGANOLIENS FUGTGIVENDE EGENSKABER
Takket være sine naturlige blødgørende egenskaber holder arganolie på fugten. Oliesyren i denne højkoncentrerede og tætte olie hjælper med at bevare en god oliebalance.

ARGANOLIENS ANDRE EGENSKABER
Arganolie tilstopper ikke porerne og kan bruges på huden. Arganolien indeholder linolsyre og har en høj koncentration af E-vitamin, hvilket betyder, at den er rig på antioxidanter, som hjælper med at bekæmpe frie radikaler.

argan2
argan3

ARGANOLIE FOR GLANSFULDT HÅR

Ren arganolie giver med sine naturlige blødgørende egenskaber glans og kan hjælpe med at gøre håret lettere at rede ud.

ARGANOLIEN HAR FORANDRET LOKALSAMFUNDET I MAROKKO

Efterhånden som fordelene ved arganolie er blevet kendt og værdsat verden over, er efterspørgslen efter ingrediensen steget eksplosivt. De kooperativer af lokale kvinder, som er skudt op for at imødekomme efterspørgslen, arbejder ofte bæredygtigt ved f.eks. kun at høste nødder, der falder til jorden. Den bæredygtige tilgang gør, at den voksende efterspørgsel på arganolie påvirker miljøet mindre. Og da argantræets rødder bekæmper jorderosion, så er det godt for økosystemet at bevare en sund og produktiv population af træerne.

argan4