first fixed slider

BLØD OG NÆRINGSRIG FRUGT MED GODE EGENSKABER

avocado1

AVOCADO GIVER NÆRING HELE VEJEN RUNDT

Avocadoen værdsættes af ernæringseksperter og hudplejeeksperter for dens store indhold af vitaminer, næringsstoffer, fibre, proteiner, antioxidanter og sunde fedtstoffer. I nyere tid har avocadoen virkelig fået et comeback, og den bruges flittigt både som i ansigtsmasker og oven på et lækkert stykke ristet rugbrød.

 

AVOCADOENS MANGE EGENSKABER

EN KRAFTFULD IMMUNITETSBOOSTER

Avocadoen er rig på B- og K-vitamin samt indeholder store mængder af antioxidanten E-vitamin, som er kendt for at hjælpe med at beskytte cellerne mod oxidativ stress (en form for ubalance i cellerne).

AVOCADOENS FORDELE

Avocadoolien er velkendt for sin evne til at forbedre hudens elasticitet. Den er derudover både fugtgivende og utroligt nærende, hvilket gør den særdeles velegnet til plejeprodukter for tør og livløs hud.

avocado2
avocado3

AVOCADO KAN GØRE HÅRET LETTERE AT REDE UD

Avocadoen er fyldt med plantebaserede fedtsyrer, som er kendt for deres unikke evne til at trænge ind for en dybere og længerevarende effekt. Avocado bruges derfor ofte som en ingrediens i hårmasker, der blandt andet hjælper Det er ganske enkelt at lave en hjemmelavet hårmaske, som kan hjælpe med at gøre håret lettere at rede ud: Bland most avocado og olivenolie eller most avocado og avocadoolie – og voila!.

AVOCODOOLIE ER GODT FOR HOVEDBUNDEN

Avocadoolie er også godt for hovedbunden. En hovedbund i balance kan hjælpe med at modvirke problemer med skæl.

avocado4