first fixed slider

En global analyse afslørede at selvom 81% ønsker at blive mere bæredygtige, har mindre end 6% taget skridtet i deres dagligdag til at beskytte planeten*.

Tag med os på denne rejse for at udforske emner som plastik & emballage, vandforbrug & grønne videnskaber. Få praktiske råd til at gøre bæredygtighed tilgængelig og hjælpe dig og mig til at tage #OneGreenStep hver dag.

*Kilde: Garnier Sustainability Research 2021

Emballage

  

Garnier er på en rejse mod Green Beauty. Når det kommer til miljøvenlig emballage, er vores mål at vi i 2025 ikke anvender jomfruplast. I denne episode - Kan skønhedsemballage blive grøn? - ser vi på nogle af de miljøvenlige innovationer vi allerede har udviklet, såsom shampoobarer der er pakket i bionedbrydeligt pap, og giver dig tips til hvordan du kan leve lidt grønnere hver dag.

Vand

  

I dag har omkring 1/3 af verden ikke adgang til rent drikkevand.
Efterspørgslen på ferskvand stiger (i 2050 forventes det at stige med 20% til 30%), men forsyningen af ferskvand er truet på grund af klimaforandringer, vandspild og befolkningsvækst. Vi er dybt afhængige af vand, så det er vigtigt at finde løsninger og sætte fokus på problemet.
Derfor opfordrer Garnier forbrugere til at skifte til balsam som ikke skal skylles ud eller shampoobarer som hjælper til at spare på vandet derhjemme. Og det er også derfor at Garnier genanvender vandet i vores produktioner som en del af vores Green Beauty-rejse. Vi kan alle sammen tage et grønt skridt for at hjælpe til at gøre vores verden en lille smule grønnere.