Mere Solidarity Sourcing

I 2019, styrkede vores aktiviteter 670 lokalsamfund over hele verden. Inden udgangen af 2025, vil 800 lokalsamfund være en del af vores Solidarity Sourcing-programmer.

Hvordan hjælper Garnier landmænd?

Vores Solidarity Sourcing programme giver mennesker som typisk er ekskluderet fra arbejdsmarkedet adgang til arbejde og en stabil indtægt. Vi har forpligtet os til at implementere praksisser for fair handel over hele forsyningskæden for at støtte og styrke landmænd og medarbejdere for at hjælpe dem til at forbedre deres indtægter og levebrød. Vi sørger også for træning for at forbedre deres færdigheder inden for landbrug og give dem den nyeste viden omkring økologisk landbrug.

Hvordan hjælper Garnier den lokale økonomi?

Vi faciliterer adgang til sundhedsvæsnet eller offentlige midler for mange af vores små selvstændige landbrug. I 2019 gjorde programmet det muligt for 670 lokalsamfund som stod over for sociale eller finansielle udfordringer at få adgang til, eller fastholde, et arbejde og en fair indkomst. Vi er også gået sammen med NGO’ere for at hjælpe med at styrke lokalsamfund gennem socialt ansvarlige indkøbsprogrammer, vores Solidarity Sourcing-program, over hele verden.