Text

Med ekspertise inden for hud og hår, som går helt tilbage til 1904, skaber Garnier formler beriget med ingredienser af naturlig oprindelse for at give mænd og kvinder verden over en hjælpende hånd til at få følelsen af et strålende smukt udseende.

VI HAR
STÅET VORES
PRØVE

Garnier blev grundlagt i 1904 med lanceringen af Alfred Amour Garniers første plantebaserede hårlotion, La Lotion Garnier. De efterfølgende mange årtier har Garnier udvidet sortimentet til at omfatte hudpleje og har derved cementeret sit omdømme som skønhedsekspert med løsninger til at bekæmpe urenheder og træthedstegn i huden samt beskytte mod solens stråler.

VORES STYRKE
KOMMER FRA
NATUREN

Garnier er kendt for at udnytte, hvad naturen har at byde på, og berige sine produkter med de velgørende egenskaber af frugt, blomster, korn med mere. Nøgleingredienserne udtrækkes ved hjælp af brandets avancerede ekspertise og teknikker for at drage fordel af naturens energi og effektive virkninger.

DIN ÆGTE SKØNHED

Moderne skønhed er for os noget naturligt og sundt. At forsøge at skjule den, som man virkelig er, er ikke forenelig med Garniers vision. Din indre skønhed vil stråle igennem, når du bruger plejeprodukter, som er ukomplicerede at bruge og giver dig følelsen af velvære og velplejet hud og hår.

BÆREDYGTIG
SKØNHED

Garnier bringer skønheds- og plejeprodukter til et stort antal forbrugere, samtidig med at vi reducerer vores miljømæssige indvirkning.
Garnier er engageret i at anvende bæredygtige kilder, reducere det økologiske fodspor fra vores emballage og forbedre vores formlers økologiske profil og bionedbrydelighed.

ALLE HAR RET
TIL AT FØLE SIG
SMUKKE

Garnier er et internationalt hårpleje- og hudplejebrand med underbrands i fire kategorier og syv ekspertiseområder. Med produkter udviklet til at opfylde mange af de behov, som mænd og kvinder rundtomkring i verden har, tilbyder vi innovative plejeprodukter til overkommelige priser.