shampooshampooshampoo

RESPONS Respons Magnetic Charcoal Shampoo 250ml

Garnier Respons Magnetic Charcoal Shampoo 250 ml mod fedtet hovedbund & tørre længder

Produktinformation

Opdag en ny rutine med rensende kul og nigellafrøolie. Garnier Respons Magnetic Charcoal shampoo er udviklet til at skabe balance i hår som har tendens til tørre længder og fedtet hovedbund. Den veganske formel* tiltrækker nemlig sebum fra hovedbunden samtidig med at den fastlåser fugten i hårets længder i 72 timer**. Indeholder 94% ingredienser af naturlig oprindelse. 100% genanvendt plastikflaske*** som også er genanvendelig. Garnier er officielt godkendt af Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet. *Vegansk formel: Uden ingredienser af animalsk oprindelse. **Instrumentel test efter anvendelse af shampoo og balsam ***Bortset fra farvestoffer, additiver og låg.

INGREDIENTS

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Miljømæssig og social påvirkning

Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.

Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas

Overordnet miljøpåvirkning

CO2-aftryck

g(1) ved brug

g pr. 10mL

Vandaftryk

(2) ved brug

pr. 10mL

Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.

Produktionsforhold

Fremstillet i Polen på en ansvarlig fabrik

Genvinding af affald :

Vedvarende energi :

(3)

Emballagens miljøpåvirkning

% pap/papir FSC- eller PEFC-certificeret:

(4) (3):

(5) (4) :

Genopfyldelig eller genopladelig:

Produktets sociale påvirkning

Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.

Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.