maskmaskmask

RESPONS Respons Magnetic Charcoal Hair Remedy Mask

Garnier Respons Magnetic Charcoal hårkur 340 ml, intens fugt til tørt hår

Produktinformation

72 timers fugt** på 1 minut. Gå på opdagelse i de kraftfulde egenskaber fra rensende kul & fugtgivende nigellafrøolie. Garnier Respons Magnetic Charcoal hårkurens veganske formel* består af 97% ingredienser af naturlig oprindelse og fastlåser fugten i dit hår så det ser sundt og næret ud. Føles ikke fedtet. 100% genanvendt plastikkrukke*** som også er genanvendelig. Garnier er officielt godkendt af Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet. *Vegansk formel: Uden ingredienser af animalsk oprindelse. **Instrumentel test. ***Bortset fra farvestoffer, additiver og låg.

INGREDIENTS

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Miljømæssig og social påvirkning

Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.

Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas

Overordnet miljøpåvirkning

CO2-aftryck

g(1) ved brug

g pr. 10mL

Vandaftryk

(2) ved brug

pr. 10mL

Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.

Produktionsforhold

Fremstillet i Tyskland på en ansvarlig fabrik

Genvinding af affald :

Vedvarende energi :

(3)

Emballagens miljøpåvirkning

% pap/papir FSC- eller PEFC-certificeret:

(4) (3):

(5) (4) :

Genopfyldelig eller genopladelig:

Produktets sociale påvirkning

Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.

Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.