GENTLE MICELLAR PEELING WATERGENTLE MICELLAR PEELING WATERGENTLE MICELLAR PEELING WATER

GARNIER MICELLAR GARNIER MICELLAR
Gentle Peeling Water

Garnier SkinActive Micellar Gentle Peeling Water fjerner din makeup og renser din hud samtidig med at den eksfolierer nænsomt.

Produktinformation

Garnier SkinActive Micellar Gentle Peeling Water kombinerer det bedste fra to verdener: Den fjerner nemlig makeup og renser din hud som en klassisk micellar water samtidig med at den nænsomt eksfolierer din hud - alt sammen med kun en bevægelse. Beriget med 1% PHA + Glykolsyre som hjælper til en blødere og mere jævn hud. • Nænsom formel som kan anvendes dagligt. • Velegnet til ansigt, læber og øjne. • Til alle hudtyper, også sensitiv. • Godkendt af Cruelty Free International under Leaping Bunny-programmet

Ingredienser

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

Miljømæssig og social påvirkning

Garnier har forpligtet sig til løbende at forbedre påvirkningen af deres produkter igennem hele produktets livscyklus, herunder i produktionsfasen og brugsfasen, og giver dig adgang til disse data med fuld gennemsigtighed.

Beregningsmetoden er godkendt af uafhængige videnskabelige eksperter og dataene er verificeret af det uafhængige certificeringsbureau Bureau Veritas

Overordnet miljøpåvirkning

CO2-aftryck

g(1) ved brug

g pr. 10mL

Vandaftryk

(2) ved brug

pr. 10mL

Denne effektscore er baseret på den simulerede brug af 1 produkt og 4 genfyldninger.

Produktionsforhold

Fremstillet i Polen på en ansvarlig fabrik

Genvinding af affald :

Vedvarende energi :

(3)

Emballagens miljøpåvirkning

% pap/papir FSC- eller PEFC-certificeret:

(4) (3):

(5) (4) :

Genopfyldelig eller genopladelig:

Produktets sociale påvirkning

Ingredienserne og komponenterne i dette produkt stammer fra leverandører, der har forpligtet sig til at respektere FN's grundlæggende principper om arbejdsstandarder.

Se vores evalueringsmetode og alt det, vi implementerer for sammen at reducere vores påvirkning.