3600542565318_Garnier_Micellar_Cleansing_Water_Normal_Sensitive_skin_PRIDE_LIMITED_EDITION_h500px3600542565318_Garnier_Micellar_Cleansing_Water_Normal_Sensitive_skin_PRIDE_LIMITED_EDITION_h500px3600542565318_Garnier_Micellar_Cleansing_Water_Normal_Sensitive_skin_PRIDE_LIMITED_EDITION_h500px

Garnier Micellar GARNIER MICELLAR Cleansing Water Normal & Sensitive skin - PRIDE LIMITED EDITION

Rens og fjern makeup - en universalrensevand til ansigtet: For dig med en aktiv livsstil er det vigtigt at få mest muligt ud af din tid. Med Micellar Cleansing Water fra Garnier behøver morgen- og aftenrutinerne ikke at tage lang tid. Et enkelt produkt fjerner både makeup og snavs fra dit ansigt, så du kan komme hurtigt videre.

Produktinformation

Garnier Micellar Cleansing Water rensevand med miceller som effektivt renser og fjerner makeup. Velegnet til normal og sensitiv hud. Nogle gange er en renseprodukt til ansigtet nok til at få din hud til at føle sig godt tilpas. Garniers serie af micellarvand er baseret på plejende produktformuleringer som hurtigt renser huden og fjerner makeup på samme tid; du sparer tid og føler dig frisk. Renset hud for en frisk og behagelig følelse. Nærende formel som hurtigt renser huden og fjerner makeup på samme tid. Uden parfume. Testet under oftalmologisk og dermatologisk kontrol.

Ingredienser

Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.