ambre solaire brand cube06

Garnier støtter ECL til #PROTECTYOURFUTURE

 Garnier Ambre Solaire har en mission om at beskytte millioner af familiers fremtid med den bedste solbeskyttelse, også til børn med sensitiv hud.

At udsætte huden for for meget sol er skadeligt og kan føre til fremtidige problemer, såsom hudkræft. Vi mener her hos Garnier at vi har en pligt overfor fremtidige generation at sikre at unge mennesker har et godt liv i dag og i fremtiden.

Derfor har Garnier Ambre Solaire støttet ECL (The Association of European Cancer Leagues) siden 2006, for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om farerne ved overdrevet eksponering af solen.

Med inspiration fra det Europæiske Kodeks imod Kræft1, har Garnier og ECL lavet nogle råd for sikker solbadning:

mosaic1

Søg skygge

For at være sikker under den mest intense UV-stråling, søg ind i skyggen. Vær også opmærksom på reflektioner fra dine omgivelser, såsom vand, sand og sne.

mosaic2

Minimer tiden i middagssolen

Solen er stærkest fra klokken 11:00-15:00. Undgå at udsætte dig selv for solen i det tidsrum og hvil dig derhjemme i stedet.

mosaic3

Solcreme holder ikke hele dagen

Solcreme holder ikke hele dagen. Når børn er aktive, forsvinder solcremen langsomt eller gnides af. Solbeskyttelsen mindskes over tid, så påfør igen efter du har svedt meget eller hver anden time.

mosaic4

Kend din hud og tjek den regelmæssigt

Tjek din hud regelmæssigt og vær opmærksom på forandringer så som modermærker og skønhedspletter der ændrer farve, form eller størrelse, eller nye modermærker og skønhedspletter - hvis du observerer forandringer, skal du kontakte din læge.

mosaic5

Dæk dig til fra top til tå

Dæk dig til fra top til tå: t-shirt, shorts eller bukser, hat, solbriller og solcreme er en god udrustning mod UV-stråler.

mosaic6

Hvordan reagerer din hud i solen2

Det er vigtigt at du ved hvordan din hud reagerer i solen. Dette gælder især hvis du har meget lys hud, er rødhåret eller har mange fregner, da du i så tilfælde er mest sensitiv overfor solens stråler.

mosaic7

Vær beskyttet mod solen, selv inde i byen

Pas på solen uanset hvor du er - derhjemme, på arbejdet, i skole, i børnehave osv. Det er ikke kun på stranden, på skitur eller på ferie.

1https://www.europeancancerleagues.org/cancer-prevention-the-european-code-against-cancer/

Det officielle indeks der anvendes i hele verden. Mere information kan findes på WHO's 2hjemmeside: