first fixed slider

Hvad er C-vitamin?

C-vitamin er en antioxidant, der styrker huden og kan afhjælpe eksempelvis pigmentforandringer og fine linjer. Det skyldes, at vitaminet i sin rene form både øger cellefornyelsen og stimulerer dannelsen af kollagen. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at det er et af de mest populære vitaminer i hudpleje.

Når du bruger C-vitamin i din hudpleje, kan du opleve en let prikkende fornemmelse samt en smule rødme, efter du har påført produktet. Det er meget normalt. Det er vigtigt, at du mærker efter og doserer produktet efter behov. Hvis du har en meget sensitiv hud, anbefales det at bruge C-vitamin i lave koncentrationer

 

Hvad er C- vitamin godt for?

 

C-vitamin er en sand multitasker og en stærk antioxidant, der har flere funktioner i din krop. 

Vitaminet er en naturlig ingrediens med en antioxiderende effekt på huden og er især populær i hudpleje, hvor man ønsker at opnå et friskere udtryk. Hvis du drømmer om en fornyet glød og en hud med et mere strålende udseende, kan en serum hjælpe med at mindske synligheden af pigmentering og give din hud fornyet liv. 

 

Kan man bruge C-vitamin sammen med andre ingredienser ?

Hudpleje med C-vitamin kan sagtens kombineres med hudplejeprodukter, der indeholder andre aktive ingredienser. Nedenfor er et lille udpluk af nogle aktive ingredienser, som sagtens kan indgå i din hudplejerutine samtidig med C-vitamin. 

 
  • Hyaluronsyre, som er en fremragende ingrediens til at gennemfugte huden og bekæmpe fine linjer

  • Niacinamid, som effektivt holder på fugten, beroliger din hud og mindsker rødme.

 

 

Hvornår bruger man C-vitamin? 

Du kan anvende din C-vitamin serum, efter du har renset din hud, og inden du påfører dagcreme med SPF, hvis du bruger den om morgenen. Vi anbefaler altid at bruge solcreme som led i din hudplejerutine, da produkter, som indeholder C-vitamin, kan gøre huden mere sensitiv over for UV stråler

Sådan kan din hudplejerutine se ud: 

 
  1. Rens din hud grundigt med enten Micellar Water eller en rensegel.

  1. Påfør nogle dråber af C-vitamin serum.

  1. Anvend evt. øvrige serummer.

  1. Påfør en ansigtscreme.

  1. Vi anbefaler altid, at du afslutter din hudplejerutine om morgenen med en solcreme eller en dagcreme med SPF – både sommer og vinter.