first fixed slider

DYK NED I NATURENS GULDKRUKKE

honey1

HONNING HAR SÅ MANGE GODE EGENSKABER

Sød honning er i århundreder blevet skattet for sine mange gode egenskaber., Den er blandt andet er den beroligende. Honning er en sand gave fra bierne og kan udvirke små mirakler.

HVAD ER HONNING GODT FOR?

REN HONNING GIVER UTROLIG FUGT

Honning er utroligt fugtighedsbevarende, hvilket betyder, at den trækker fugt fra luften og sender det direkte videre. Honning kan bruges til at give både ansigt og hår masser af fugtDu kan påføre ren honning i håret eller bruge den i for eksempel en hjemmelavet ansigtsmaske.

 

honey2
honey3

HONNING ER RIG PÅ ANTIOXIDANTER

Ren honning er fuld af antioxidanter. Antioxidanter er et stærkt våben mod frie radikaler, som kan forårsage vævsskader, for tidlig aldring af huden og celleskader. Jo mørkere en honning er, jo flere antioxidanter indeholder den – og nogle typer honning indeholder endda flere antioxidanter end friske frugter og grøntsager.

HONNING ER SMÆKFYLDT MED ENERGIBOOSTENDE NÆRINGSSTOFFER

Atleter i det gamle Grækenland indtog honning før sportsudøvelse for at fremme deres udholdenhed og efter sport for et energiboost. De vidste ikke, at den naturlige glukose og fruktose i honning let blev optaget i fordøjelseskanalen for et effektivt og sundt energishot – de vidste bare, at det virkede. 

honey4