first fixed slider

ET STORT BOOST I EN LILLE STØRRELSE

almond1

MANDLER ER SØDE OG KRAFTFULDE

Mandler er en fjern slægtning til blommer, kirsebær, roser og ferskner og er fyldt med gode næringsstoffer som vitaminer, essentielle mineraler og sunde fedtstoffer. Mandelolie, som er udvundet af rå, ubehandlede mandler, er overraskende kraftfuld, og anvendes både til madlavning og hår- og hudplejeprodukter.

HVAD ER MANDELOLIE GODT FOR?

MANDELOLIE HOLDER PÅ FUGTEN
Mandelolie er rig på fedtsyrer, som hjælper med at holde på fugten, så den bevares længere og bedre. Fedtsyrerne hjælper også med at opløse sebum, som kan tilstoppe hudens porer og give urenheder.

almond2
almond3

MANDELOLIE OPFRISKER OG RENSER HUDEN

Hud behandlet med sød mandelolie bliver klarere og mere strålende. Når mandelolie bruges på ansigtet, hjælper den med at fjerne døde hudceller, den gør meget tør hud blødere, og den kan anvendes som en makeupfjerner.

MANDELOLIE ER GOD, NÅR DEN KOMBINERES

Ren mandelolie virker godt i kombination med mange andre ingredienser i hud- og hårplejeprodukter. Man kan for eksempel tilføre mandelolie til sin shampoo for at gavne hovedbunden, eller hvis man bruger en fugtighedscreme efterfølgende, kan mandelolie være en effektiv og skånsom makeupfjerner.

almond4