almond1

MANDLER ER SØDE OG KRAFTFULDE

Mandler er en fjern slægtning til blommer, kirsebær, roser og ferskner og er fyldt med gode næringsstoffer som vitaminer, essentielle mineraler og sunde fedtstoffer. Mandelolie, som er udvundet af rå, ubehandlede mandler, er overraskende kraftfuld, og anvendes både til madlavning og hår- og hudplejeprodukter.
almond2

HVAD ER MANDELOLIE GODT FOR?

MANDELOLIE HOLDER PÅ FUGTEN
Mandelolie er rig på fedtsyrer, som hjælper med at holde på fugten, så den bevares længere og bedre. Fedtsyrerne hjælper også med at opløse sebum, som kan tilstoppe hudens porer og give urenheder.

MANDELOLIE OPFRISKER OG RENSER HUDEN
Hud behandlet med sød mandelolie bliver klarere og mere strålende. Når mandelolie bruges på ansigtet, hjælper den med at fjerne døde hudceller, den gør meget tør hud blødere, og den kan anvendes som en makeupfjerner.

MANDELOLIE ER GOD, NÅR DEN KOMBINERES
Ren mandelolie virker godt i kombination med mange andre ingredienser i hud- og hårplejeprodukter. Man kan for eksempel tilføre mandelolie til sin shampoo for at gavne hovedbunden, eller hvis man bruger en fugtighedscreme efterfølgende, kan mandelolie være en effektiv og skånsom makeupfjerner.

almond2
almond3

MANDLERS MANGE GODE EGENSKABER

Kvinder fra Nordafrikas ørkener har længe kendt til den rene mandelolies gode egenskaber for hår og hud og har i flere århundreder påført sig olien som beskyttelse mod skadelige virkninger fra den stærke vind og sol.
almond4

MANDELOLIE ER SKÅNSOM

Fordi mandelolie er så skånsom, kan den bruges selv til sensitiv hud. Den fine konsistens absorberes hurtigt og effektivt, så den hurtigt trænger ind.
almond4