first fixed slider

FULD AF FRISKHED, SMAG OG NÆRINGSSTOFFER

grapefruit1

GRAPEFRUGTENS FANTASTISKE KRAFT

Ikke alle elsker grapefrugtens forfriskende, men bittersøde, smag, men grapefrugten er faktisk en af naturens højstydende fødevarer med C-, B- og E-vitamin samt kalcium, fosfor og kalium i rigelige mængder. De velgørende fordele ved grapefrugten, lige fra det saftige frugtkød til grapefrugtkerneekstrakt til olie fra grapefrugtskallen, er nærmest uendelige.

BAG DEN SYRLIGE SMAG FINDES GODE EGENSKABER

GRAPEFRUGTENS FORDELE

Ekstrakt fra grapefrugtkerner har rensende egenskaber, og blot et par dråber af ekstraktet kan for eksempel hjælpe med at rense vand og beskytte madvarer mod at mugne.

grapefruit2
grapefruit3

GRAPEFRUGTEN ER FULD AF VITAMINER

Grapefrugten findes i to former, nemlig den gule og den røde, som begge har et højt indhold af C-vitamin, hvilket er med til at gøre grapefrugten til en kraftfuld antioxidant.

Den såkaldte "Grapefruit diet" har i mange år været en populær kur for mennesker, der ønsker at passe på vægten, dette er baseret på teorien om, at grapefrugten kan hjælpe kroppens stofskifte med at forbrænde fedt.

GRAPEFRUGTOLIE OG BEROLIGENDE MASSAGE

Æterisk olie fra grapefrugt er en favorit blandt aromaterapeuter, som bruger det til at modvirke muskeltræthed ved energisk massage med olien.

grapefruit4