first fixed slider

CITRON ER FRISK OG EFFEKTIV

lemon1

CITRON KAN LYSNE OG RENSE

To af nøgleingredienserne i citron er antioxidanten C-vitamin og citronsyre, som er en mild eksfolierende ingrediens. Citron tilsættes ofte i kropsplejeprodukter, som hjælper med at gøre huden blød og få den til at se friskere ud. Citronsyre er også kendt for at hjælpe med at lysne pigmentpletter, når den påføres over længere tid. Og fordi citron har en eksfolierende effekt, bruges den tit i scrubs.

CITRONENS ANTIOXIDERENDE EGENSKABER

C-vitaminet, som findes i høje koncentrationer i citron, er en kraftfuld antioxidant. Antioxidanter hjælper med at beskytte hud og krop mod skader forårsaget af frie radikaler. Du har måske hørt anbefalingen om at drikke vand med citron om morgenen? Det skulle efter sigende udrense kroppen, men under alle omstændigheder smager det friskt.

lemon2
lemon3

CITRON INDEHOLDER MANGE GODE TING

Citroner er ikke blot rige på C-vitamin, de indeholder derudover også calcium, magnesium og bioflavonoider samt æteriske olier, der har en beroligende effekt.

CITRONER KAN LYSNE HÅRET

Citronsyren i citronsaft er kendt for at kunne gøre håret lysere. Når man påfører ufortyndet citronsaft i håret, kan man afblege hår med citron, især hår der allerede er farvet.

lemon4