first fixed slider

EN SAFTIG OG SPRØD FRUGT MED MASSER AF FORDELE

pomegranate1

EN FARVERIG FRUGT, SOM ER FULD AF FORDELE

Granatæblens dybrøde saft er fuld af smag og har derudover et ualmindeligt højt indhold af antioxidanter. Tre typer polyfenoler, som findes i mange sunde frugter – garvesyre, anthocyaniner og ellaginsyre – findes i særlig høj grad i granatæblesaft.

ET VITAMINKONCENTRAT

GRANATÆBLEJUICE INDEHOLDER MASSER AF C-VITAMIN

Granatæblejuice har et højt indhold af antioxidanten C-vitamin. Antioxidanter hjælper med at bekæmpe frie radikaler, som kan forårsage vævsskader og for tidlig aldring af huden.

pomegranate2
pomegranate3

GRANATÆBLET ER ET VELKENDT SYMBOL

Granatæble og granatæblejuice blev med deres fylde og smag højt værdsat i antikken, men deres dybe røde farve satte også gang i fantasien. De gamle grækere anså granatæblet for at være et symbol på overflod, og de tidlige kristne brugte granatæble i kunst som kendetegn på livets oprindelse og magten over liv og død.

GRANATÆBLETS ANTIOXIDERENDE EGENSKABER

Granatæble er kendt som en af naturens sundeste og mest antioxidantfyldte fødevarer og er berømt for sin evne til at 'fange' og neutralisere et stort spektrum af frie radikaler. Antioxidanter hjælper med at beskytte huden og dens naturlige barrieresystem ved at afværge frie radikaler.

pomegranate4