OPDAG VORES SUPERFRUGTER

OPDAG VORES FORTIFYING FRUIT ACTIVES

VITAMIN B3 & B6

Vitamin B3 er valgt på baggrund af dets styrkende egenskaber som hjælper celler til at producere energi. Vitamin B6 har derimod en vital funktion for mere end 100 enzymer i kroppen og er især vigtig for protein metabolisme og energiforbrug. Begge er kendt for at bidrage til hårvækst og til at behandle alopeci (325).

FRUGTSYRE FRA RØRSUKKER, CITRON, ÆBLE OG GRØN TE

Frugtsyre der er brugt i Fortifying Fruits Active Concentrate er en kilde til AHA, eller Alpha Hydroxy Acids, og er produceret ved at fermentere rørsukker, grøn te, æble og citroner. AHA er kendt for at hjælpe til at styrke hårets struktur.

ÆBLEJUICE ER RIG PÅ FRUKTOSE

Fruktosen i Fructis’ formler kommer fra æblejuice som er blevet koncentreret for at øge mængden af sukker. Det er et kulhydrat som er en essentiel kilde til energi for levende organismer og er kendt for at nære håret.

EKSTRAKT FRA RØRSUKKER

Rørsukkerekstrakt er en kilde til AHA, Alpha Hydroxy Acids. Det er kendt for at styrke hårets indre struktur og findes i vores Fortifying Fruits Active Concentrate.

CITRONSYRE

Citronsyre kommer fra planteverden og produceres ved hjælp af en bioteknisk proces. Syren er kendt for at hjælpe til at gøre håret blødt og øge dets mekaniske styrke.